custom.png

Noutatile companiei

Despre noi

Echipamentele depozitate sub marca comercială RAMPLO sunt produse de o echipă de profesioniști cu o înaltă calificare ce deţin o experiență vastă în industrie.

Pe parcursul a mai multor ani noi am prelucrat fiecare nod, fiecare detaliu, pentru ca toată această experienţă să fie întruchipată în noua marcă comercială – RAMPLO.

 

Produsele RAMPLO cuceresc într-un mod furtunos pieţele multor ţări, zeci de dealeri propun clienţilor săi echipamente de o calitate înaltă RAMPLO, camioane cu echipamentul nostru pleacă spre est, vest, nord şi sud.

 

Noi vă propunem o combinaţie unică a preţului mic şi o calitate perfectă.

 

Compania noastră preferă să producă sute de unităţi a echipamentului la un preţ mic, decât zeci de unităţi la un preţ mare. Profitul nostru vine numai din beneficiul utilizatorilor finali și beneficiul dealerilor noștri.

 

Produsele RAMPLO Dvs. puteţi să le procuraţi de ladealerii autorizaţi în regiunea Dumneavoastră. Aveţi posibilitatea să luaţi legătură cu ei prin datele lor de contact înscrise în rubrica Contacte. Dumneavoastră aveți posibilitatea să procurați produsele noastre la un preț mic doar prin intermediul dealerii. 

Dacă Dvs. doriți să deveniți un dealer RAMPLO în regiunea dumneavoastră, vă rugăm , să ne transmite-ți o scrisoare pe emailul nostru  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 În această scrisoare vă rugăm să indicați datele Dvs. de contact, o informație despre compania dumneavoastră și motivul de ce doriți să colaborați cu noi.

Contactați-ne:

 

© 2018 Ramplo
All rights reserved